Arrangementer

arrangementer

Der er puls "På Havnen" hele sommeren ...

Hele sommeren igennem arrangeres der løbende arrangementer På Havnen, hvor vi bl.a. kan nævne den meget populære og årligt tilbagevendende Jazz-Festival, som løber af stablen hver søndag hele sommeren. Hver fredag aften sommeren igennem afholder vi Tema-buffet, hvor man kan gå ombord i en spændende buffet, eks. med udgangspunkt i Mexico. Nyd den fortryllende gastronomi og den fantastiske udsigt udover marinaen ledsaget til toner af Luis Anguita.

I vores eventkalender på forsiden og i øverste højre hjørne på denne side kan du se alle arrangementer for de næste mange måneder på Restaurant På Havnen.

Følg også vores lokale Jazz-Klub "Basin Street Club-Juelsminde" for andre arrangemanger bla. her På Havnen

 

Sommerjazz 2017

Frokostjazz hele sommeren med stort ta´ selv bord fra kl 12 - 15. Pris/kuvert 150,- kr. Der kan reserveres bord på tlf.: 7569 3664. Der kan ikke reserveres bord pr. mail.

Morfars stegte ål

I forbindelse med at der har været så stor efterspørgsmål på mormors mad har hun nu fået assistance af Morfar, som vil servere stegte ål.

Kun mod forudbestilling.

Frokostbuffet

Husk vores populære frokostbuffet hver lørdag og søndag kl. 12-15. Her er alt hvad hjertet kan begære af lækkerier til ganen. Spis-hvad-du-kan for kun kr. 150,-

Mormors køkken

Mormor er gået på halv tid, men hun serverer stadig stegt flæsk, spareribs med BBQ sovs og andre lækkerier til den nette sum af 150,-

Paradis Presse

vinobanner jazzbanner tuborg a2living